Partou - Kinderopvang Haarlem - Sportfever - Dikke Maatjes

Partou Kinderopvang biedt in samenwerking met onze school naschoolse en tussenschoolse opvang.

TSO (tussenschoolse opvang)

De tussenschoolse opvang vind plaats op beide locaties door professionele gediplomeerde pedagogisch medewerkers van Partou en incidenteel worden zij bijgestaan door speciaal geselecteerde vrijwilligers.

De boven- en onderbouw eten en spelen op verschillende momenten om ervoor te zorgen dat ieder kind voldoende tijd en ruimte hiervoor krijgt. De pedagogisch medewerkers zullen de kinderen stimuleren tot buiten spelen maar kinderen mogen ook kiezen om binnen een activiteit te doen.

Wanneer u behoefte heeft aan structurele opvang voor één of meerdere dagen in de week kunt u een contract af sluiten met Partou. Voor meer informatie over contracten of inschrijven voor TSO  kunt u contact opnemen met de klantenservice van Partou: 088 – 235 75 00.

Voor incidentele opvang kunt u een strippenkaart bestellen. Voor informatie of afname van een strippenkaart kunt u contact opnemen met de klantenservice van Partou: 088 – 235 75 00.

Onderstaande gegevens zijn voor het doorgeven van afmeldingen en ruildagen, of het opgeven van extra tso dagen d.m.v. een strippenkaart.
Telefoonnummer: 06-31 91 20 65
Email Timorstraat:
timorstraattso@partou.nl
Email Juno: junoplantsoentso@partou.nl
Contactpersoon: Randa Roosblad

Voor informatie over contracten kan men terecht bij de klantenservice van Partou.
Telefoonnummer: 088-2357510
Website:
www.partou.nl

BSO Partou Timorstraat 17

Op BSO Partou locatie Timorstraat 17 zijn kinderen na schooltijd en in de vakanties van harte welkom! Onze professionele pedagogisch medewerkers verzinnen samen met de kinderen de leukste activiteiten en dankzij onze centrale ligging hebben wij bijzonder veel mogelijkheden voor uitstapjes in de omgeving.

Sport & spel, binnen of buiten, kunst & cultuur of gewoon lekker een boekje lezen, kinderen mogen bij ons kiezen!

Tijdens de vakanties hebben wij een speciaal vakantieprogramma met o.a.  thema weken, uitstapjes en diverse workshops waaronder GPS speurtochten, theater, lego challenge, dans workshops en nog veel meer.

Daarnaast hebben wij onze speciale jaarlijkse activiteiten zoals; vriendjesweek, modderdag, sportspektakel en nog veel meer.

Voor inschrijven, informatie of aanvragen van een rondleiding kunt u contact opnemen met Partou klantenservice op tel.nr. 088 – 235 75 00 of mailen naar; klantenservice@partou.nl

 

ill    

Leerlingen van de Liduina school kunnen voor naschoolse opvang terecht bij Kinderopvang Haarlem. 

De kinderen van  locatie Junoplantsoen worden opgevangen op: 
nso Octopus 4-7 jaar (Wilgenstraat 81)  of
nso Kleef en Co 4-7 jaar ('t Hoenstraat 1) of
nso Sportiv-O 6-12 jaar ('t Hoenstraat 1)
nso Parachute (Timorstraat 38)

De kinderen van  locatie Timorstraat worden opgevangen op: 
nso Parachute (Timorstraat 38)
nso Maraboe (Obistraat 97)

Meer informatie over deze locatie vindt u op www.kinderopvanghaarlem.nl

Activiteiten 
Na schooltijd lekker genieten op de nso. Er valt veel te beleven : leuke (sport) activiteiten, workshops, culturele uitjes en “gewoon” even lekker chillen met vriendjes. In de schoolvakanties zijn er extra activiteiten en uitstapjes. De vakantieprogramma’s staan dan bol van leuke activiteiten op het gebied van sport, dans, muziek, cultuur en creativiteit. Ook trekken we er met de kinderen veel op uit. 

Samenwerking  
Kinderopvang Haarlem werkt nauw samen met basisscholen, sportverenigingen, muziekscholen en organisaties op het gebied van welzijn. Samenwerking heeft als belangrijk voordeel dat wij de ontwikkeling en het welbevinden van de kinderen beter kunnen volgen. Ook kunnen we dankzij die  samenwerking een breed activiteitenaanbod organiseren, zoals sportclinics, zwemlessen, muzieklessen en een breed scala aan workshops.    

Kinderinspraak 
Op de nso telt je stem! Via kinderinspraak wordt invulling gegeven aan het activiteitenprogramma.  

Openingstijden 
Alle nso locaties van Kinderopvang Haarlem zijn open tot 18.30 uur. In schoolvakanties en op roostervrije dagen is de opvang open vanaf 08.00 uur.

Tarieven 
Voor elk individueel kind wordt op basis van zijn/haar schoolrooster de opvangtijd en het maandtarief berekend (maatwerk). Daardoor zijn de tarieven scherp. Ook betaalt u geen inschrijfkosten. Meer informatie vindt u op onze website.

Vragen?  
Veel informatie vindt u op www.kinderopvanghaarlem.nl. of bel ons via 023 – 5123920 ! 

Sportfever de sportiefste BSO van Haarlem

Onze Sportfever SportBSO staat volledig in het teken van bewegen. Door een complete kinderopvang organisatie en een lopende structuur kunnen we met gediplomeerde mensen bewegen op niveau aanbieden. Kinderen van 4 t/m 13 jaar op een leuke en sportieve manier begeleiden tijdens sport en spel geeft ons voldoening. Wij streven dit ook bij de kinderen na in onze kinderopvang. Wij zijn open op maandag, dinsdag en donderdag en er is nog plek.

prijs op maat

De keuze is aan u.
Heeft u behoefte aan het hele jaar buitenschoolse opvang ( BSO), slechts de schoolweken (Brons arrangement) of bijvoorbeeld 46 weken per jaar (Zilver arrangement) ? Sportfever geeft u de keuze! Bij goud maakt u gebruik van het all in pakket.

BSO Sportfever
clubhuis DSS kantine, Jaap Edenlaan 7, Haarlem
contactpersoon manager Jeroen van Hoesel
06-21107478
www.sportfever.nl
info@sportfever.nl

ill    

BSO Dikke Maatjes aan de Orionweg 77 in Haarlem biedt dagelijks plaats aan maximaal 60 kinderen die gebruik willen maken van de buitenschoolse opvang. 
De kinderen zijn in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
De locatie ligt nagenoeg aan de Westelijke Randweg hetgeen de bereikbaarheid optimaliseert.
De volledige bovenverdieping van het pand biedt ruimte voor buitenschoolse opvang. 
De bso bestaat uit 3 stamgroepen, een onderbouwgroep van 4-6 jaar, een middenbouwgroep van 6-8 jaar en een bovenbouwgroep van 8-12 jaar. 
De stamgroepen eten en drinken apart van elkaar. Tijdens het tafelmoment wordt gezamenlijk de dag door genomen en kunnen kinderen hun verhaal kwijt.
Deze groepen eten en drinken apart van elkaar. De kinderen worden door gekwalificeerde leidsters van school opgehaald en begeleid naar de locatie.
De kinderen van de Liduinaschool aan het Junoplantsoen worden al wandelend opgehaald. De kinderen van de Timorstraat worden met de auto opgehaald.

Hoe ziet een dag er uit op de Bso aan de Orionweg:

De kinderen worden opgehaald van school en gaan naar hun stamgroep. Daar worden alle kinderen verzameld zowel van de Liduinaschool als de Zonnewijzer.
Als alle kinderen aanwezig zijn wordt er fruit gegeten met de kinderen, daarna kunnen zij nog kiezen uit een cracker en of rijstewafel en drinken zij er iets bij.

De kinderen kunnen meedoen met aangeboden activiteiten of lekker zelf spelen. Denkend aan:

  • Sportactiviteiten
  • Dansactiviteiten
  • Kookactiviteiten
  • Knutselactiviteiten
  • buitenactiviteiten

Voor de allerkleinsten is er altijd extra aandacht voor een verhaaltje op de bank waar zij kunnen bijkomen na een dag op school.
Het moet vooral heel gezellig zijn op de buitenschoolse opvang na een dag hard werken op school.
Wij werken met een open deuren beleid. Kinderen kunnen zich bij elke activiteit aansluiten en mogen spelen, daar waar zij willen.

Schoolvakanties en studie/margedagen
Tijdens de schoolvakantie en studie/margedagen vangen wij de kinderen van de Liduinaschool op. 
Wij zijn dan geopend van 8.30-18.30 uur. Op deze dagen lunchen de kinderen op Dikke Maatjes en worden er extra activiteiten aangeboden:

  • Naar de kinderboerderij Zorgvrij
  • Naar een speeltuin
  • Een dagje Schiphol
  • Sportactiviteiten georganiseerd door onze sportdocent

 
Vanzelfsprekend worden alle indoor en outdoor activiteiten begeleid door onze gekwalificeerde leidsters.

Bent u geïnteresseerd? Of wilt u meer informatie? 
Loop gerust eens binnen aan de Orionweg 77 te Haarlem

U kunt ook een kijkje nemen op onze website
Heeft u vragen mailen of bellen kan altijd
info@dikke-maatjes.nl
of bellen naar: tel. nr.: 023-5265333
Wij verwelkomen  u graag op een van onze locaties

Team Dikke Maatjes