Tussenschoolse- en naschoolse opvang

De Liduinaschool Junoplantsoen werkt voor de tussenschoolse opvang samen met Dikke Maatjes.

De Liduinaschool Timorstraat werkt voor de tussenschoolse opvang samen met Partou. Deze verzorgen ook naschoolse opvang in het gebouw van de Timorstraat.
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen kinderen tussen de middag op school overblijven van 12:00 tot 13:00 onder begeleiding van onze overblijfkrachten. De kinderen brengen
hun eigen eten mee. Na het eten gaan we nog even lekker buitenspelen totdat school weer begint.
Deze tussenschoolse opvang wordt georganiseerd en gecoördineerd door Partou.
Je kan een contract afsluiten voor het gehele schooljaar. De kosten bedragen €2,50 per keer..
Naast tussenschoolse opvang (tso) biedt Partou ook buitenschoolse opvang (bso) aan op onze
school. Informatie over de bso vind je hier:

www.partou.nl/kinderopvang/haarlem/bso-timorstraat

Om in te schrijven kunt u op deze link klikken.

Voor de naschoolse opvang zijn er diverse aanbieders. U leest meer over alle vormen van kinderopvang in de schoolgidsen van de scholen.