Vrijwilligers gezocht voor het nieuwe wijkorkest

Koningin Máxima is de enthousiaste beschermvrouwe van Ieder Kind een Instrument. Ze kwam begin dit jaar op bezoek bij een feestelijke uitvoering bij dit project en zong zelfs een liedje mee. Op dit moment zijn de kinderen in volle voorbereiding voor de volgende fase: de start van een echt wijkorkest! En daar hebben we jullie voor nodig.

Maar liefst 120 leerlingen van de Cirkel, Liduina, Willem van Oranje, Ter Cleeff en Wilgenhoek zijn dit jaar gestart op een instrument en gaan vanaf eind mei met z’n allen samenspelen in een groot orkest in Haarlem Noord.

We zijn op zoek naar vrijwilligers die de kinderen willen begeleiden bij de lessen en uitvoeringen. Heb je binding met de wijk en affiniteit met kinderen? Ben je enthousiast, behulpzaam en wil je helpen bij dit project? Geef je dan op als Orkestouder. Taken: het opvangen en begeleiden van de kinderen rond de lessen en uitvoeringen. Tijd: één middag per week. Als gastvrouw/-heer maak je de sfeer!

Speel je een instrument? We zijn ook op zoek naar vrijwilligers die meedoen met de lessen en daarnaast een middag per week de kinderen willen helpen met oefenen, zonder docent.

Stuur een reactie per email aan b.orthofer@hart-haarlem.nl