Activiteitencommissie (ouderraad)

22-09-2014

Beste ouders,
De ouderraad (OR) die vanaf volgend jaar activiteitencommissie (AC) zal gaan heten, is dringend op zoek naar versterking. We zoeken enthousiaste actieve ouders die zich willen inzetten bij het opzetten, begeleiden en organiseren van activiteiten binnen en buiten de school.
Als lid van de AC neem je één of meerdere activiteiten onder je hoede waar je affiniteit mee hebt.  Als een activiteit van de grond moet komen, ben je het aanspreekpunt van de commissie. Je werft via de klassenouders hulp en binnen de commissie van de activiteit denk je mee over hoe de activiteit vorm wordt gegeven.
Ongeveer 6 avonden per jaar vergadert de AC samen met de school (directie en leerkrachten) over de totstandkoming van de verschillende activiteiten. Daarnaast kom je nog een aantal keer samen om de activiteit die je onder je hoede hebt samen met school vorm te geven.