Opbrengst kaartverkoop Wish4WarChild

17-12-2015

De kinderen van de groepen 5 t/m 8 hebben voor de kerstvakantie € 2761,17 opgehaald met de verkoop van hun zelfgemaakte kaarten. De organisatie(zie hieronder) is erg blij met dit bijeengebrachte bedrag.

War Child en Insights Benelux
“UnlockingHuman Potential”: mensen helpen hun volledig potentieel aan talenten en kwaliteiten te ontsluiten is wat ons dagelijks drijft in het werk dat wij doen. Miljoenenoorlogskinderen hebben deze kans helaas niet.
Daarom willen we graag een steentje bijdragen aan het creëren van een omgeving waarin ook deze kinderen zich veilig kunnen voelen. Waarin zij kunnen spelen, ontdekken en leren. Een veilige wereld waarin zij de kans krijgen om hun talenten te ontwikkelen én hun toekomst vorm te geven. Om op hun beurt te kunnen bijdragen aan het doorbreken van de cirkel van geweld.
De Kilimanjaro beklimmenén in de lange weg naar de top zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. Dat is de Kill-Challenge van War Child. HET  DOEL:1000 kinderen 1 jaar lang hulp bieden door €72.000 bijeen te brengen.