vrijwilliger bij TSO Liduinaschool

12-01-2016

Wil jij iets extra’s bijverdienen of ken jij iemand die dat zou willen?  Dan is vrijwilliger bij onze tussen schoolse opvang misschien wel wat voor jou!

Wij zijn in Haarlem op TSO Timorstraat 17 en TSO  Junoplantsoen 30  op zoek naar versterking voor  het team van de tussenschoolse opvang!

Momenteel draait een team met voornamelijk pedagogisch medewerkers (medewerksters  van Partou kinderopvang) de TSO. Per direct zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om dit team te komen versterken  op de maandag, dinsdag, donderdag en voornamelijk de vrijdag.

Beide TSO’s zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 11.45 uur tot 13.15 uur in basisschool Liduina Timorstraat 17 en basisschool Liduina Junoplantsoen 30.

Tijdens de tussen schoolse opvang begeleid je samen met het TSO team een groep  kinderen tijdens het eten van een broodje, buiten en/of binnen activiteiten.

Per keer TSO draaien krijg je een vrijwilligersvergoeding van 9 euro! Per week kun je dus 36 euro bijverdienen! Word je als ouder vrijwilliger van ons TSO team dan is de TSO opvang van je kind(eren) gratis!

Lijkt het je wat? Neem dan contact op met Randa Roosblad (TSO-coördinator) via mailadres: timorstraattso@partou.nl of met Ingrid Roozendaal (vestigingsmanager) via tel.nr. 06 – 52 75 76 75 of via mail; ingrid.roozendaal@partou.nl

We horen graag van je!
Met vriendelijke groeten,