Blink thema 'Dat wil ik zeggen"

Groep 5 en groep 6 werken aan het thema 'Dat wil ik zeggen' van Blink. De eerste lessen stonden in het teken van de prehistorie. De kinderen hebben geleerd dat er toen nog geen schrift bestond en de mensen door middel van rotstekeningen verhalen vertelden en deze krasten in rotswanden. De kinderen hebben ook zelf tekeningen gemaakt door eerst vette wasco te gebruiken en dit zwart te verven. Als laatste hebben zij daarin afbeeldingen gekrast met een prikpen. Hierdoor ontstonden mooie afbeeldingen.

Ander nieuws

Kerstzingen in de kerk

Vandaag zongen alle kinderen van de Liduinaschool kerstliedjes in de kerk naast de school.

Sinterklaas op de Liduinaschool

Wat een geluk voor de kinderen van de Liduinaschool. Ook dit jaar verraste de Sint en zijn Pieten ons met een bezoek.

PET-techniekdag

Op donderdag 23 november zijn de groepen 7 en 8 naar de PET-techniekdag geweest.