Kerstzingen in de kerk

Vandaag hebben alle kinderen van de Liduinaschool gezongen in de Adelbertuskerk. Het was heel bijzonder met alle kinderen en ouders in de kerk te zijn. 

Alle liedjes werden gezongen onder begeleiding van onze muziekjuf Marieke van Wijngaarden. De groepen 3 en 4 zongen "Volg die ster". "All I want for Christmas" werd gezongen door de groepen 7 en 8B, waarbij zij werden begeleid door Romaine, Izzie, April, Luuk en Boris. De kinderen van groep 1-2A en 1-2B zongen "Kleine ster" waarbij zij mooie bewegingen maakten. Teddy, Sacha, Owen en Bobbie lieten daarbij de triangel horen. Groep 8A zong "We are the world" en de kinderen van groep 4 en 5 sloten af met "Het is kerstfeest voor iedereen". Als laatste zongen alle kinderen "Ik wens je een vrolijk kerstfeest". 

We kijken terug op een prachtige en sfeervolle ochtend en we wensen u allen een vrolijk kerstfeest!

Ander nieuws

Heel Liduina Leest BINGO

Deze week is de Heel Liduina Leest BINGO van start gegaan! Een actie waarbij we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor nieuwe boeken in onze bibliotheek. Alle kinderen gaan de komende tijd proberen hun Heel Liduina Leest bingokaart vol te krijgen. Heel veel leesplezier en succes allemaal!

Creatieve middag

Afgelopen vrijdag was het weer creatieve middag. Een middag georganiseerd door de ouderraad. De kinderen hebben genoten van de verschillende workshops die door de ouders werden aangeboden; van graffiti tot het maken van magneten, van yoga tot theatersport en van de poppendokter tot het maken van tovertakken. Een heerlijke middag voor de hele school! Dank aan alle ouders, grootouders en andere familieleden.

Sinterklaas op de Liduinaschool

Wat een geluk voor de kinderen van de Liduinaschool. Ook dit jaar verraste de Sint en zijn Pieten ons met een bezoek.