Tweede kamerverkiezingen

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 les gehad over verkiezingen en de partijen leren kennen. Op dinsdag 21 november kon er worden gestemd in het stembureau. De kinderen waren erg enthousiast, sommigen wisten direct wat ze zouden stemmen anderen waren nog aan het zweven. Partij voor de Dieren was de winnaar met 42% van de stemmen. Groen Links- PvdA kreeg 19%, D66 14%, Volt 11 %, BBB 8 %, Forum voor Democratie 1% en de VVD 1%.

Ander nieuws

Heel Liduina Leest BINGO

Deze week is de Heel Liduina Leest BINGO van start gegaan! Een actie waarbij we zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor nieuwe boeken in onze bibliotheek. Alle kinderen gaan de komende tijd proberen hun Heel Liduina Leest bingokaart vol te krijgen. Heel veel leesplezier en succes allemaal!

Creatieve middag

Afgelopen vrijdag was het weer creatieve middag. Een middag georganiseerd door de ouderraad. De kinderen hebben genoten van de verschillende workshops die door de ouders werden aangeboden; van graffiti tot het maken van magneten, van yoga tot theatersport en van de poppendokter tot het maken van tovertakken. Een heerlijke middag voor de hele school! Dank aan alle ouders, grootouders en andere familieleden.

Kerstzingen in de kerk

Vandaag zongen alle kinderen van de Liduinaschool kerstliedjes in de kerk naast de school.

Sinterklaas op de Liduinaschool

Wat een geluk voor de kinderen van de Liduinaschool. Ook dit jaar verraste de Sint en zijn Pieten ons met een bezoek.