Tweede kamerverkiezingen

In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen hebben de leerlingen van groep 5 t/m 8 les gehad over verkiezingen en de partijen leren kennen. Op dinsdag 21 november kon er worden gestemd in het stembureau. De kinderen waren erg enthousiast, sommigen wisten direct wat ze zouden stemmen anderen waren nog aan het zweven. Partij voor de Dieren was de winnaar met 42% van de stemmen. Groen Links- PvdA kreeg 19%, D66 14%, Volt 11 %, BBB 8 %, Forum voor Democratie 1% en de VVD 1%.

Ander nieuws

Kerstzingen in de kerk

Vandaag zongen alle kinderen van de Liduinaschool kerstliedjes in de kerk naast de school.

Sinterklaas op de Liduinaschool

Wat een geluk voor de kinderen van de Liduinaschool. Ook dit jaar verraste de Sint en zijn Pieten ons met een bezoek.

'Dat wil ik zeggen'

Sinds de herfstvakantie werken de groepen 5 en 6 aan het thema 'Dat wil ik zeggen' van Blink.

PET-techniekdag

Op donderdag 23 november zijn de groepen 7 en 8 naar de PET-techniekdag geweest.